banner isbank

Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası

afs focaİzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İzmir Satranç İl Temsilciliği ve Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı'nın iş birliği çerçevesinde, pandemi koşulları dikkate alınarak satranç turnuvası düzenlenecektir.
" Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası" 19 -20 Nisan 2022 tarihleri arasında Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı'nda oynanacaktır.
Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2021 - 2022 yılı vizesi yapılmış, 2015 ve öncesinde doğan, Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı'nda görev yapan ve görev yapan ailelerin çocukları olan sporcular ile İzmir Foça'da bulunan diğer askeri birimlerde görev yapan ve görev yapan ailelerin çocukları olan sporcular katılabilir.
Turnuvada eşlendirmeler 6 tur üzerinden İsviçre Sistemine göre yapılacaktır. Müsabaka 35' + 30'' eklemeli tempo ile oynanacaktır. Müsabaka yeri Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı'dır.
Turnuvada Sporcular 2 ayrı kategoride yarışacaktır. Kontenjan her kategoride 64 sporcu ile sınırlıdır. Ödüller ve turnuva hakkındaki diğer bilgiler için yönergeye bakınız. pdf(Yönerge)
TURNUVAYA KATILIM ESASLARI:
1.Başvurular Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine elektronik ileti (mail) gönderilerek yapılacaktır.
KATEGORİ

KATEGORİ KRİTERİ

AÇIKLAMALAR

10 Yaş ve Altı Kategorisi

2015 – 2012 Yılları ve Arasında Doğan Sporcular

Eşlendirme Sonuç Sıralama Listeler

Açık Kategori

2015 ve Öncesinde Doğan Sporcular

Eşlendirme Sonuç Sıralama Listeler

2. Kontenjan her kategoride 64 sporcu ile sınırlıdır.
3. Turnuvaya kayıtlar 17 Nisan 2022 saat 17:00 de sona erecektir.
Turnuva Direktörü : Gökben KARA İletişim 544 318 5432