banner isbank

Türkiye Küçükler Yıldızlar Satranç Şampiyonası 2022

tyg yildizTürkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları 22-29 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya Granada Otel Salonlarında gerçekleştirilecektir.
Turnuvalar Covid 19 Pandemi şartları ve konu hakkında yayınlanmış yönerge ve talimatlar kapsamında icra edilecektir.
Şampiyona sırasında, sporcularımızın HES Kodları düzenli olarak Sağlık Bakanlığı sisteminden kontrol edilecektir. Yapılan kontrollerde durumu "RİSKLİ" görülen sporcular daha sonraki turlarda yarışamayacaklardır.

2021- 2022 Etkinlik Dönemi Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyona'larına İzmir ilinden katılacak sporcu bilgilerinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından onaylanmış "İlden Yarışmaya Katılacak Sporcuların Yer Aldığı Liste'' de bulunması gerekmektedir.

Sporcuların kayıtlarını eksiksiz yapmaları ve hak kaybı yaşamamaları maksadıyla; Satranç Kulübü veya Satranç Merkezlerinde eğitim alan sporcularımız, kulüplerinden veya antrenörlerinden destek almalı, münferit katılım sağlayacak sporcular ise aşağıdaki adımları takip etmelidir.

1. Sporcu başvuruları Federasyonun resmi web sitesinde yer alan "Çevrimiçi Yarışma Kayıt Sistemi" üzerinden bireysel olarak yapılacaktır. Son kayıt tarihi 14 Ocak 2022 saat 17:00'dir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün onaylı listesinde (kafile listesinde) yer almayan sporcular, şampiyonaya başvurularını tamamlamış olsalar bile yarışmaya katılamazlar.
(Küçükler Şampiyonası Kayıt için tıklayınız.) (Yıldızlar Şampiyonası Kayıt için Tıklayınız)

2.
Turnuvaya katılacak sporcular için "Sporcu Seyahat İzin Belgesi" 2 SURET olarak doldurulacaktır. İmzalı bir sureti İl Temsilcisine ya da aşağıda isimleri yazılı sorumlulara teslim edilecektir.
[Sporcu Seyahat İzin Belgesi 18 Yaşından Küçükler için]      [Seyahat Belgesi 18 Yaşından Büyükler için]
Seyahat belgelerinin teslim edilmesi için son tarih: 13 Ocak 2022 saat 17:00' dir.  17 Ocak 2022 saat 20:00

İşlemlerin hatasız ve kolaylıkla yapılabilmesi için kulüp veya satranç merkezleri bünyesindeki sporculara ait bilgilerin tek elden girilerek seyahat izin belgelerinin topluca İl Temsilciliğine verilmesi önem arz etmektedir.
Önemli Duyuru:     ****   16 Ocak 2022 21:00    ****
*** İl Temsilciliğine Turnuvaya katılım için gerekli belgeleri teslim eden ve kafile listelerine yerleştirilen sporcu listesi yayınlanmıştır. Belgelerini teslim ettiği halde "Kafile Listelerinde" adı bulunmayanlar ivedilikle İl Temsilciliğine muracaat etmeleri gerekmektedir.
*** Turnuvaya kayıt olan isimleri "Evrakları Eksik Olanlar Listesinde" bulunan sporcular ise 17 Ocak 2022 saat 20:00 kadar evraklarını teslim etmeleri durumunda kafile listelerine ekleneceklerdir.

Önemli Duyuru :     **** 17 Ocak 2022 22:00    ****
*** Listeler Güncellenmiştir. Herhangi bir mağduriyet ve hak kaybına sebebiyet verilmemesi maksadıyla listelerin kontrol edilerek aksaklık olanların il temsilciliği ile irtibata geçmeleri rica olunur.
Şampiyonalar ve katılım hakkında daha çok bilgi edinmek isteyenler için ilgili yönergeler aşağıda sunulmuştur.
Seyahat İzin Belgelerinin teslim edileceği sorumlular:
Ramazan TÜMER      533 724 7355
Hasan ARSLAN         505 637 3824
İl Temsilcisi : Hasan KARAKÖSE 530 770 6535 / 507 337 5069