banner isbank

Gaziemir Belediyesi Online Satranç Turnuvası

GAZEMR AF
Gaziemir Belediyesi  ile İzmir Satranç İl Temsilciliği 
 tarafından 
22 Kasım 2020  Pazar günü saat 19.00'da online satranç turnuvası düzenlenecektir. Turnuva Chess.com platformunda düzenlenecektir.  Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2020-2021 vizesini yaptırmış sporcular kabul edilecektir. Türkiye'nin her yerinden sporcular  katılabilir.  Ödüller  için  yönergeye bakınız . 
Yönerge    
Turnuva Katılım Adımları:
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. chess com kullanıcı adı almak için tıklayınız.
2- Turnuvaya katılmak için izmir.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  
10 YAŞ VE ALTI KATEGORİ Online kayıt için TIKLAYINIZ
14 YAŞ VE ALTI  KATEGORİ  Online kayıt için TIKLAYINIZ   
AÇIK KATEGORİ
 Online kayıt için TIKLAYINIZ
3- chess.com sitesinde turnuva grubuna üye olunmalıdır. 
10 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: https://www.chess.com/club/gaziemir-belediyesi-online-satranc-turnuvasi-10-yas-ve-alti-kulubu
14 YAŞ VE ALTI KATEGORİ: https://www.chess.com/club/gaziemir-belediyesi-online-satranc-turnuvasi-14-yas-ve-alti-kulubu
AÇIK KATEGORİhttps://www.chess.com/club/gaziemir-belediyesi-online-satranc-turnuvasi-acik-kategori-kulubu 
4- Sporcuların Turnuva kayıt kontrol işlemini 22 Kasım2020  Pazar  günü  saat 18:00-18:59 arasında chess.com  sitesinden KATIL butonuna   tıklayarak yaptırmaları gerekmektedir. 
10 Yaş ve Altı Kategorisi Turnuva Linki : 
TIKLAYINIZ 

14 Yaş ve Altı Kategorisi Turnuva Linki  :  TIKLAYINIZ
Açık Kategori Turnuva Linki                     :  TIKLAYINIZ
5- Turnuvaya kayıt olan sporcularımızın Ad Soyad Telefon Numarası ve Ev adreslerini  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.   mail adresine göndermesi gerekmektedir.

 TURNUVA HABERİ (GÜNCELLEME)

                Turnuva Direktörlüğünü FA Aydın KARA'nın yaptığı ve Gaziemir Belediyesi  ile İzmir Satranç İl Temsilciliği  işbirliğiyle yapılan  Gaziemir Belediyesi Online Satranç Turnuvasına Ülkemizin 54 ili, 114 Satranç Spor Kulübü ve yurtdışından toplam 514 sporcunun kayıt yaptırmış olup turnuva 22 Kasım 2020 Pazar günü chess.com sitesi üzerinden çevrimiçi olarak oynandı. Sporcu reyting ortalamasının yüksek olduğu turnuvaya birçok unvanlı sporcuda katılmıştır. 

        TSF lisansına sahip tüm sporcuların katılıma açık olan turnuva, 10 Yaş ve Altı Kategorisi (2011-2014 doğumlular), 14 Yaş ve Altı Kategorisi (2007-2010 doğumlular), Açık Kategori (2006 ve öncesi doğumlular) olmak üzere 3 ayrı kategoride yapıldı.        
  
         Gaziemir Belediyesi Online Satranç Turnuvasında dereceye giren sporcuları, 27 Kasım 2020 Cuma günü saat 13.30 da Gaziemir Belediye Başkanı Halil ARDA makamında kabul ederek ödüllerini verdi.
Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz DİNLER, Gazemir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fahri YILMAZ ve Turnuva Direktörü Aydın KARA nın hazır bulunduğu törende, Belediye Başkanı Halil ARDA sporcularla tek tek ilgilienerek satrancın önemini vurguladı.


SIRALAMA       FOTOĞRAFLAR       ÖDÜL TÖRENİ FOTOĞRAFLARI

KAYITLARLA İLGİLİ İLETİŞİM:   
Turnuva Direktörü:   Aydın KARA         (532) 770 72 77          e-Mail:   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.