banner isbank

Haberler

Hakemler

Hakem Eğitimlerimiz Başlıyor

hakem-egitimleribasliyor Değerli satranç ailemiz;
Evde kaldığımız bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için birbirinden önemli online eğitimler gerçekleştiriyoruz. Haberin devamı

Hakem Görevlendirmeleri

hkm-grvlndrme-2019 Hakem görevlendirmeleri için 18 Ekim 2019 tarihinden sonra MHS (Türkiye Satranç Federasyonu Hakem Bilgi Sistemi) sistemi kullanılmaya başlanmıştır. Görevlendirmeler MHS sistemi üzerinden görev talebi sonrasında kabul/red onayından sonra yapılmaktadır. MHS sisteminde 102 kayıtlı hakem bulunmakta olup genellikle aynı hakemler görev talebinde bulunmaktadır. Görevlendirmeler  eski sistemde olduğu gibi yapılmadığından il web sayfasından turnuvaları takip edip 10-15 gün öncesinde hakem talebi açıldığında, görev almak isteyen hakemlerimizin görev talebinde bulunmaları önemle rica olunur. 
MHS

Duyuru - Hakem Görevlendirmeleri

hkm-grvlndrme İl Hakem Kurulu hakem görevlendirmeleri MHS (Türkiye Satranç Federasyonu Hakem Bilgi Sistemi) sistemi üzerinden yapılacaktır. Bu kapsamda, vizesiz hakemlerimizin vizelerini yapıp, MHS sistemine kayıt olmalarının ardından gelen şifreyle sistemi aktifleştirip bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Görev almak isteyen hakemlerimiz 18 Ekim 2019 tarihinden itibaren MHS üzerinden görev talebinde bulunabilirler.
Hakem Vizeleri Hakkında Açıklama

Hakem Vizeleri Hakkında

hkm-v.zeHakem Vizeleri Hakkında Açıklama