banner isbank

Haberler

Hakem Gelişim Kursu

il hakemi_kokart_kucukDuyuru:  Kayıtlar Dolmuştur 
Ertelenen  İl Hakemi Gelişim ve Terfi Kursunun , Federasyonumuz COVID-19 Çalışma Prensipleri Komisyonu’nun almış olduğu tavsiye kararlar ve hazırlamış olduğu rehber doğrultusunda düzenlenmesine karar verilmiştir.
Bu kapsamda İzmir 'de  11-17 Nisan 2021 tarihleri arasında Aday Hakem Kursu yapılacaktır. Kurs online olarak yapılacak, sınav ise 17 Nisan 2021 Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonunda pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.  
Kursa sadece İzmir'den katılımcı kabul edilecektir. Kasım ayında ertelenen kurs için kayıt  yaptıran katılımcıların  hakkı devam etmektedir. 
Kursa en fazla 20 katılımcı kabul edilecektir. daha önce kayıt yaptırıp kursa katılamayacak olanların İl Temsilciliğine katılamayacaklarını bildirmeleri gerekir. 
Başvuru Koşulları     Program     Kesin Kayıt Listesi


Yer: Halkapınar Spor Salonu 1. Kat Eğitim Salonu

İzmir'in hakem ihtiyacı ve kursa kayıt yaptıran kişi sayısı göz önünde bulundurularak, kursun düzenleneceği ilde ikamet eden bireylere kayıt önceliği verilecektir. 

Kursa katılmak isteyenlerin aşağıda mail adresine dilekçe ve diğer evraklarını  göndermeleri rica olunur. Gelen dilekçelere göre ön kayıt yapılacaktır. Katılım ücretlerini yatıran katılımcıların kesin kayıtları yapılacaktır. Kayıtlar 20 kişi ile sınırlıdır. Talep durumuna göre ikinci bir kurs açılması hususu değerlendirelecektir. 

                                               İl Temsilcisi : Hasan Karaköse (05307706535)
                                                                                                     Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

                                               Koordinatör: Ramazan Tümer  (05337247355)
                                                                      Firdevs Can Kömürcüoğlu (05353927519)