banner isbank

Haberler

Hakem Toplantıları

indir2020-2021 Etkinlik dönemi öncesinde ilimiz lisansına sahip hakemlerle tanışmak ve paylaşımlarda bulunmak  amacıyla  Microsoft Teams uygulaması üzerinden toplantılar yapılacaktır.

Aday hakemlerimizle 03 Ekim 2020 Cumartesi günü Saat 20:00'de , İl ve Ulusal hakemlerimizle 04 Ekim 2020 Pazar günü Saat:20:00'de yapılacaktır. FIDE ve ULUSLARARASI hakemlerimizle yapılacak toplantı tarihi önümüzdeki günlerde bildirilecektir.

GÜNDEM

1.      İl Temsilcisi; toplantı açılışı İl Hakem Kurulunun tanıtılması
2.      Etkinlik Takvimi
3.      2020-2021 etkinlik dönemi faaliyetleri ile ilgili önerilerin görüşülmesi
4.      Dilek ve temenniler 

Tüm hakemler davetlidir. Mazeretsiz katılamayanlara görev planlaması yapılmayacaktır. Mazereti olanların Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgi vermeleri rica olunur.

NOT: Hakem bilgilerinizi güncelleyebilmek için lütfen aşağıdaki linkteki formu 2 Ekim 2020 Cuma gününe kadar doldurunuz. 

Koordinatör : Barış ÖZKURT 505 618 37 76 
DUYURU 

      Hakem toplantıları 3-4 Ekim  2020 tarihlerinde TEAMS programı üzerinden online olarak yapılmıştır. Toplantıya TSF Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, Temsilciler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Eğitim Kurulu Başkanı ve İl Hakem Kurulu Asbaşkanı Dr. Olgun Kulaç, İl Temsilcisi Hasan Karaköse, İl Kurulu Üyeleri Barış Özkurt, Ramazan Tümer ve  hakemler katılmıştır.
Toplantı sonunda hakem bilgilerinin güncellenmesi, WhatsApp Grubu  ve  çalışma grupları oluşturulması kararlaştırılmıştır.  

FOTOĞRAFLAR